Rüyada Çocuğun Kuyuya Düşmesi

Rüyada çocuğun kuyuya düşmesi çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bazı çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, istediği hayatı yaşayabilmesi için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde kaybolup gideceğine, yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüya tabircisine göre rüyayı gören kişinin değer verdiği bir kimsenin mutlu olmasına vesile olacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, işlerinin açılacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğun kuyuya düşmesi geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, çok büyük bir işe girileceğine inanılır.

Rüya tabircisine göre rüya sahibi kişinin büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, hayatına yeniliklerin geleceğine, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada küçük çocuğun kuyuya düşmesi evlat sahibi olacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına, insanları sakinleştireceğine, hayallerinin peşinden gideceğine işarettir.

Rüya yorumcusuna göre rüya sahibinin hem moral hem de sorunlarına çareler bulacağına, hep ileriye ve önüne bakacağına, hiçbir şeyin içinde uhde olarak kalmayacağına, önceden yaptığı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, hastalıkların şifa bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına inanılmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanızı Gündüz Niyetine Hayra Yoralım

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments